حماسه نهم دی مردم ایران را باید بصیرتی به وسعت یک ملت توصیف کرد که غبار فتنه را از انقلاب اسلامی ایران زدود.
نهم دی متعلق به همه جریان های سیاسی کشور است*
روح الله علیزاده کارشناس ارشد علوم سیاسی با تشریح اهمیت روز نهم دی ماه به عنوان یکی از روزهای مهم و درس آموز انقلاب اسلامی تصریح کرد: بزرگداشت نهم دی متعلق به یک گروه و جریان خاص نیست. همچنان که در خلق آن حماسه همه سلایق و گروه ها نقش آفرین بودند.
وی افزود: “9 دی” ظرفیت حقیقی و هویت نظام جمهوری اسلامی است و در واقع یوم الله نهم دی، تصویر واقعی قدرت نظام جمهوری اسلامی است.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه 9 دی، قیامی برای تثبیت هویت دینی و انقلابی بود، اظهار کرد: 9 دی، فرصتی تاثیر گذار و سرنوشت ساز بود که باید به آن حیات دائمی داد.
علیزاده از حماسه 9 دی به عنوان روز گفتمان انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: راهپیمایی 9 دی، تیر خلاص ملت ایران به استراتژی آمریکا در فروپاشی از درون بود و پایه های کاخ سفید در این حماسه به لرزه درآمد.
اما با نگاهی عمیق تر به این حماسه اثربخش در نظام اسلامی ایران باید اذعان داشت که دستاوردهای 9 دی برای مردم و نظام از دستاوردهای 8 سال دفاع مقدس قطعا بیشتر بود زیرا این حماسه و پیروزی بزرگ در شرایط جنگ نرم که تشخیص جبهه حق و باطل مشکل بود، اتفاق افتاد.
حماسه 9 دی نشان داد که همه مردم به انقلاب و نظام رأی دادند*
حمید جلالی از فعالان اجتماعی سیاسی به اهمیت حماسه 9 دی برای برچیده شدن فتنه پیچیده سال 88 اشاره کرد و افزود: اگر جریان فتنه در سال 88 به اهداف خود می رسید، به طور قطع نه از اسلام، نه از نظام و نه از ارزش ها و راه و رسم شهیدان هیچ چیز نمیماند و 9 دی نشان داد همه مردم در 22 خرداد88 به انقلاب و نظام رای داده بودند.
وی تصریح کرد: 40 میلیون رای، رای به اسلام و میثاق مردم در انتخابات با نظام، انقلاب و امام و رهبری بود زیرا مردم بدون توجه به پیروزی و شکست کاندیدای خود، برای دفاع از رهبری و نظام و مقابله با فتنه آمدند.
این فعال اجتماعی سیاسی خاطرنشان کرد: 9 دی نشان داد که آراء مردم در انتخابات به معنای متفاوت بودن نگرش آنها نسبت به انقلاب نیست، بلکه پراکندگی در آراء دلیل بر حیات سیاسی مردم و زنده بودن ملت ایران است.